App switched me to a different course
  • 0
  • When I opened my Lingvist application on ipad today everything was is in Russian (I do French course from English). So I uninstalled and restarted my ipad, then installed Lingvist again. There was still Russian version. I did it again (unistall-restart-install) three times with no result. What should I do? Yesterday everything was OK.

    last edited by Marina
  • 0
  • works@Lingvist

    Hi Katarzyna, may we quickly check if you used a different login type on your iPad? There are 3 possibilities to log in: with Facebook, Google, or email. Would you try logging out of the app (Аккаунт>scroll down>Выход) and logging back in with the same login type you used for your English>French course?

  • 0
  • I did it today. I logged out and saw English version again, but not entirely. I mean I have the home page in English, but for example when I move a mouse above the filling gap the Russian word appears - magic. And I remember that English version was "richer". There was a daily achievement sign and I cound have seen counting from 50 to 1. The dictionary was better. In current version there are many mistakes. There is no listening and reading part.
    I always log in using my email.
    I even uninstalled the Russian keyboard, because I thought that maybe that interfered. Maybe I should just use my laptop instead.

  • 0
  • works@Lingvist

    Hi @Katarzyna, would you let us know which device (desktop or a mobile app/mobile browser) you are using to run Lingvist? A screenshot would clear a lot at once.

    P.S. Read and listen are not part of the mobile app at the moment, hence you don't see them right now.

    last edited by Raul Liive lv
  • 0
  • I have Lingvist, version 2.0 for iPad. Last update 23.11.2016,

  • 0
  • works@Lingvist

    Thanks for an update.

    Could you please add a screenshot of the app where we could see the partial Russian content.

    Here's a guide on how to take a screenshot - https://support.apple.com/en-us/HT200289

  • 0
  • ![0_1481658484163_image.png](Uploading 100%)

  • 0
  • works@Lingvist

    Thanks for the screenshot.

    This should not happen like that.

    I have raised it with our developers.

    last edited by Raul Liive lv
  • 11
    Posts
  • 738
    Views
  • Log in to reply
  • Looks like your connection to App switched me to a different course was lost, please wait while we try to reconnect.